Sabtu, 20 Jun 2009

tiAda TemBOk!!

video

*sebelum play video nie,pause dlu lagu yang ade kat blog nie..

Lepas aku tengok VC nie baru la aku sedar..
bahawasanya aku sedang meniti jalan yang benar...
ahaha..
Dulu time aku skola2..
aku sering takut akan pendapat orang tentang diri aku sendiri..
terutama sekali kawan2 aku..
coz dorang nie bkn la supportive sgtt...
aku dlu tringin gak nak msuk bdn pengawas,
pncaragam,kawat kaki krs n mcm2 lg laa..
tp dorang kate tuh smua poyo...
Jd skaters jalanan yg cool..
katenye...
TAPI
sekarang aku dah kluar daripada kepompong yang menyesakkan jiwa...
aku dah x kira apa yg orang ckp psl aku...
aku masuk smua aktiviti yang ada kat campus aku skarang..
aku nk mencuba segala-galanya!!
aku nk kutip pengalaman hidup,
bkak minda dan hati!
Suke ati aku la kan apa benda pon aku nk join kan..
kite mane ley tutup mulut org..
ble dorang pnat nak mengata,
pekung busuk tuh tutup sndri..
SO,
kepada sesiapa yang nak halang aku,
JANGAN IMPIKAN..
coz xkira mcmane pon korang buat,
aku akan laluinya...
AND,
aku bangga dengan jalan yang aku pilih skarang..
aku sedang meniti ke alam yang aku impikan sebelum ini...
EVEN THOUGH,
aku tersungkur dan terkapai ketika mengorak langkah,
aku akn bangun!dan terus bangun!
NO ONE CAN STOP ME TO BECOME WHO I AM!!
I AM ME,
NOT YOU NOR YOU...